WORKSHOPS

press to zoom
Power yoga
press to zoom
Kungfu Waaier
press to zoom
Qi gong/ T'ai chi
press to zoom
Mind en muscle
press to zoom
Body pump
press to zoom
Boxing en conditie
press to zoom
pexels trampoline
press to zoom
1/1

Relax en D- Stress
Breng je lichaam in balans door even tijd voor jezelf te nemen. Met stretchoefeningen, ontspanningsoefeningen, meditatie en bewust ademhalingsoefeningen zal je ontspannen en gebalanceerd naar huis gaan. 

Power yoga
Absoluut geen rustige yoga maar een stuk krachtiger waardoor je er meer spierkracht uithoudingsvermogen wordt gevraagd van je lichaam. Daarbij vergeten we niet het meditatieve mindset tijdens de oefeningen.  

T'ai chi met waaier
Deze Chinese bewegingsleer is iets krachtiger dan een normale Chi gong/T'ai chi training. We gebruiken n.m.l. een Chinese waaier om de oefeningen uit te voeren. De bewegingen worden afgewisseld met zachte (t' ai chi) en harde (kungfu) toepassingen. Toegankelijk voor iedereen. Ook voor kinderen vanaf 12 jaar. 
 

Chi gong/T'ai chi
Chi gong/T'ai chi is een Chinese bewegingsleer waarbij oefeningen uit rustige bewegingen bestaan, die vloeiend op het ritme van de ademhaling en met volle aandacht worden uitgevoerd. De oefeningen vormen een effectieve methode om tot geestelijke en lichamelijke evenwicht te komen.

Mind en Muscle
Focus, intentie, kracht en ontspannen bewegen. Een combinatie van meditatief bewegen (ontspanningen) en krachtraining (inspanning). Na deze les voel je ontspannen maar tegelijk dat je spieren goed getraind hebben. We gebruiken lichte gewichtjes.

Power pump
Een full body work-out met halters en gewichten.
max 5 personen

max.

Boxing
Deze training boksen we met 2 tallen zonder echte fysieke aanraking. De algehele conditie, boks technieken en natuurlijk ook de buikspieren krijgen extra aandacht. De sessie wordt afgesloten met een korte ontspanning (stretch).
 

Jump & Pump
Een training waarbij we afwisselt gebruiken maken van de gewichten/ halterstang en schijven en de trampoline. Een combi van kracht en conditie. Fun en leuk!